1. vorige
  2. volgende

Robinhood gereed voor Concacaf League-strijd

Landskampioen Robinhood is helemaal gereed voor de wedstrijd vandaag tegen Club Atletico Independiente uit Panama. Trainer Roberto Godeken zegt dat zijn spelers zowel fysiek als mentaal klaar zijn voor de wedstrijd. Hij gaat niet voorbij aan het feit dat de ploeg uit Panama profs zijn en op een ander niveau spelen. Gaande de strijd zal hij antwoord moeten vinden op het spel. De wedstrijd wordt vandaag om 21.00 uur afgewerkt in het Andre Kamperveenstadion.

Godeken is dik tevreden met de voorbereiding, welke volgens hem optimaal was. Ook na de wedstrijd in Haïti tegen profclub Capoise (1-1), "waar wij als underdog waren, hebben de spelers bewezen dat zij goed mee kunnen gaan." Twee aanvallers uit het basiselftal onder wiek de Braziliaan Alan Lucas zullen door een kaarten schorsing niet worden opgesteld. Ook hierop zal worden geanticipeerd, kondigt de oefenmeester aan. Iedere speler heeft zijn eigen kwaliteiten zo, ook de voor vervanging van de basisspelers.

Hij hoopt op de ondersteuning van het publiek. Godeken moet ook omgaan met het gegeven dat de jongens in het haast afgelopen seizoen veel voetbaluren hebben gemaakt. Vooruitblikken op de heenwedstrijd is volgens hem nu nog niet van belang. Belangrijk is dat hij naar de wedstrijd van vandaag toe werkt en deze in winst probeert om te zetten, stelt hij. Ook Robinhood-captain Claidel Kohinor is zeer positief gestemd. Van de tegenstander weet de doelman dat de club met twee aanvallers speelt. “Hoe zij vandaag zullen aanvangen, zullen we wel zien”.

Robinhood heeft eerst Concacaf verplichtingen af te werken om daarna in een lokale wedstrijd uit te komen tegen Leo Victor. Club Atletico Independiente uit Panama is in deze tweekamp de tegenstander. Het team van Club Atletico is al in Suriname. De eerste wedstrijd in deze Concacaf League ronde van 16 , is een thuiswedstrijd voor Robinhood. De return is op 27 augustus in Panama.. Robinhood zal na terugkomst op 30 augustus uitkomen tegen Leo Victor.

Ala-D Media
  1. wedstrijd 7
  2. robinhood 4
  3. vandaag 4
  4. club 4
  5. panama 4