1. vorige
  2. volgende

‘Als je gaat’

PARAMARIBO - ‘Als je gaat’, het eerste Nederlandstalige lied van Kenny B dat bij Top Notch is geproduceerd, is uit. Vanaf woensdag is zowel de videoclip als het lied in Nederland, in Suriname en op de sociale media te zien en te horen. Het lied werd dinsdag gelanceerd bij radiostation FunX in Nederland.  

Het jongste product van Kenny B gaat over een echtpaar dat vaak aan het ruzieën is. Als de vrouw weg wil, kan de man haar niet loslaten. Dat is te horen aan de regel 'als je gaat, vergeet m'n hart niet mee te nemen'. Het lied is vanaf donderdag te downloaden.

Rond april komt Kenny's eerste Top Notch album uit. 'Als je gaat' en enkele andere eerder uitgebrachte liederen van de artiest, waaronder Paramaribo-o, Tjaipi lobi, So yu ben taigi mi en Yamba, staan daar op. Verder staan er acht nieuwe nummers op, waaronder een met Jayh. De artiest heeft nog geen titel voor zijn album. Na dit album heeft Kenny nog twee albums uit te brengen met Top Notch. Vorig jaar werd hij benaderd voor een samenwerking.

"Zingen in het Nederlands is weer iets anders, maar niet nieuw. Ik kan het wel, maar heb me er eerder niet op gefocust", zegt Kenny. Hij is heel tevreden met zijn nieuwe producties. "Ik zing graag in het Surinaams en dat ga ik ook blijven doen." Hij geeft aan dat wat hij nu doet, te maken heeft met een ontwikkeling in zijn muziekcarrière.
  1. gaat 4
  2. lied 4
  3. kenny 4
  4. top 3
  5. notch 3