1. vorige
  2. volgende

Joan Nibte trekker PRO-afdelingsbestuur Coronie

PRO Coronie mag zich vanaf heden helemaal focussen op haar campagnevoering en strategie voor de verkiezingen in 2020. Zondag werd door de voorzitter van de Partij voor Recht en Ontwikkeling (PRO), Gerold Sewcharan, het afdelingsbestuur en de onderafdelingen Welgelegen en Johanna Christina geïnstalleerd. Joan Nibte is de trekker van het PRO-afdelingsbestuur van Coronie.

Zowel het hoofdbestuur van de PRO, als de onderafdelingen en afdelingsbestuur Coronie hebben er alle vertrouwen in dat Nibte de juiste persoon is om het district Coronie te trekken. De Coroniaanse samenleving is vol lof over de politica, zegt de partij.

Met de installatie van het afdelingsbestuur en de onderafdeling Welgelegen en Johanna Christina heeft de PRO volgens de statuten voldaan aan de volledige structurering voor het district Coronie.

Coronie is het eerste district van de PRO waarbij alle structuren volledig bemand zijn. Sewcharan sprak zijn bijzondere waardering uit aan de aanwezigen waarbij hij tevens blijk gaf van de mooie jeugdherinneringen welke hij in zijn kinderjaren aan Coronie heeft.

Priscilla Wielzen, voorzitter van de onderafdeling Totness, is heel blij met de bevestiging en erkenning van de afdelingsbestuur en de onderafdelingsbesturen door het hoofdbestuur. “Joan is een slagvaardige vrouw met een oprecht hart. Iedereen kan bij haar terecht om gehoord te worden. Zij bezit alle capaciteiten om ons mooie district echt tot ontwikkeling te brengen. Ik zie zelf hoe zij zich dagelijks inzet voor Coronie, hoe zij de ondernemers mogelijkheden biedt tot ontwikkeling en voor de jeugdigen zorgt voor leuke en educatieve bezigheden”, zei Wielzen.

Er is voor de jongeren van Coronie een speciale coach ingezet. Zij is beschikbaar voor het coachen en bemoedigen van jongeren vanuit het afdelingsgebouw van de PRO te Coronie. De aanwezige jongeren gaven aan dat er een grote behoefte is aan begeleiding voor leerlingen van de glo- en de voj-school. De jeugdigen hopen dat met extra begeleiding de schoolprestaties aanzienlijk kunnen worden verbeterd.

  1. coronie 9
  2. pro 7
  3. afdelingsbestuur 5
  4. district 4
  5. jongeren 3