1. vorige
  2. volgende

Girjasing wil Parbo video clip van de televisie

Assembleelid Sheilendra Girjasing (Nieuw Front/VHP) wil dat de regering onmiddellijk de videoclip van de Parbo Brouwerij van de Surinaamse televisiestations haalt. Dit heeft hij in een brief aan assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons gevraagd.

Al enige tijd brengen verschillende televisiestations een videoclip waarbij echtparen/partners tegen elkaar liegen enkel en alleen maar om alcohol, in dit geval bier, te gaan nuttigen.Dit is een bijzonder slecht voorbeeld voor de jeugd. 'Liegen' is geen deugd, stelt Girjasing.

In het clipje worden er twee oeroude technieken gebruikt namelijk yoga en meditatie als reden om alcohol te gaan nuttigen. Het blijkt dat het bedrijf niet veel informatie heeft over wat yoga en meditatie inhouden. Miljoenen mensen ter wereld passen deze technieken toe vooreen gezonde leefstijl, wat niet van alcohol kan worden gezegd. Met de boodschap in dit clipje komt het erop neer dat men het nuttigen van alcohol boven een gezonde leefstijl plaatst, schrijft het assembleelid.

"U bent op de hoogte van de discussies van verschillende parlementariƫrs in uw college waarbij men hun afkeuring heeft uitgesproken over de videoclip en aan de regering ter zake aandacht gevraagd. Tegen alle normen en waarden in, gaat het bedrijf tot heden door tot het doen afdraaien van deze clip in verhoogde frequentie. Op grondvan het bovenstaande vraag ik via u aan de regering de vertoning van deze clip op de Surinaamse televisiestations onmiddellijk te willen stopzetten", vraagt Girjasing.

  1. alcohol 4
  2. girjasing 3
  3. regering 3
  4. videoclip 3
  5. televisiestations 3