1. vorige
  2. volgende

Nishaan42 en Jong Rambaan aan kop Lidbonden toernooi

Acht van de tien verenigingen, verdeeld over de twee poules zijn dit weekend in de derde ronde tegen elkaar uitgekomen van de SVB-Integra Port service/DP World Lidbonden toernooi. De ontmoeting tussen De Ster van de Nickerie Voetbal Bond en Real Cicero uit Brokopondo eindige 3-4. De ruststand was 2-2. Met dit verlies maakt De Ster geen kans meer om topsectie voetbal te spelen. Deze club heeft uit drie wedstrijden slechts 1 punt en bezet nu de laatste plaats in de poule.

De wedstrijd tussen The Rightous Brothers van Coronie en Tahitie ook uit Brokonpondo eindigde 2-1; de ruststand was 1-0. De doelpuntenmakers bij de Rightous Brothers waren Jerry Slagveer en Rayen Verwey. Voor Tahitie scoorden Lorenzo Bisoina. Deze wedstrijd werd in Coronie gespeeld.

In Poule L staat Nishaan42 nog steeds aan kop met de volle winst, 6 punten uit 2 wedstrijden. Inter Miliaan staat op de tweede plaats met 4 punten uit 2 wedstrijden. PVV bezet de derde plaats met 3 punten uit 2 wedstrijden, terwijl Real Cicero op nummer vier staat met eveneens 3 punten maar uit 3 wedstrijden. De Ster is de hekkensluiter in poule L met 1 punt uit 3 wedstrijden.

In Poule K staat Jong Rambaan nog steeds op de eerste plaats met 6 punten uit 2 wedstrijden. Op plaats nummer twee staat T.O.K met eveneens 6 punten uit 2 ontmoetingen. The Rightous Brothers is nu op de derde plaats met 4 punten uit 3 wedstrijden, terwijl Inter Vlijt nu de vierde plaats inneemt met 1 punt uit 2 duels. De laatste plaats in poule K is voor Tahitie met 0 punten uit 3 wedstrijden.

De volledige uitslagen:
Real Cicero –De Ster; gespeeld in Brokopondo4-3
The Rightous Brothers – Tahitie; gespeeld in Coronie 2-1
Inter Vlijt – T.O.K.; gespeeld in SVCB 0-1
PVV – Nishaan42; gespeeld in NGVB 2-4.

Edgar van Genderen
  1. wedstrijden 9
  2. plaats 8
  3. punten 8
  4. poule 5
  5. gespeeld 5