1. vorige
  2. volgende

De revolutie eet haar eigen kinderen op

Bovenstaande uitspraak vindt zijn oorsprong omstreeks 1792 in Frankrijk na de Septembermoorden door Le Terreur (het Schrikbewind na de Franse revolutie). Voormelde uitspraak werd vaak ook in Suriname gebezigd na de Decembermoorden in 1982.

Lees onderstaande nieuwsberichten over het ‘Monster’ genaamd Islamitische Staat. [De naam Monster is aan IS gegeven door de Britse premier David Cameron]


‘IS dood eigen strijders’

“Islamitische Staat (IS) heeft opnieuw eigen strijders geëxecuteerd, dit keer in Irak.

In de Noord-Iraakse stad Mosul zouden 45 mensen om het leven zijn gebracht, melden ooggetuigen. De jihadisten zouden daarmee zijn bestraft voor de nederlaag op de peshmerga’s in het Sinjargebergte.

Zaterdag werd al bekend dat in Syrië honderd buitenlandse strijders zijn omgebracht omdat ze wilden deserteren. Het is niet bekend of daar Nederlanders bij waren. Honderden anderen zouden gevangen genomen zijn.”

Bron: (21 dec. 2014)

‘Drie Chinezen geëxecuteerd door IS’

“De terreurbeweging Islamitische Staat (IS) heeft drie Chinezen geëxecuteerd. Het waren drie mensen die naar het Midden-Oosten waren gegaan en zich aansloten bij IS, maar vervolgens probeerden weg te komen. Dat meldt een Chinese krant die door de overheid wordt gerund.

De executies vonden vorig jaar plaats, volgens de Koerdische bronnen die de krant aanhaalt. Een Chinees werd eind september doodgeschoten nadat hij geprobeerd had naar Turkije te vluchten. Twee Chinezen werden eind december samen met elf anderen uit zes verschillende landen onthoofd wegens verraad aan IS.”

Bron: (5 febr. 2015)

Noot: De heer Geert Wilders zei “minder, minder, minder” (wil minder criminelen). De IS zegt ‘meer, meer, meer’ (wil meer gijzelaars om losgeld te kunnen eisen – ‘Rupsje Nooitgenoeg’). De benaming Schurken Staat (SS, niet verwarren met de toenmalige Duitse SS) past beter dan Islamitische Staat.

Zie deze link waarbij de CNN berichtte dat Islamitische Staat van plan is om meer westerlingen te gijzelen

Ahmad Jhawnie

  1. staat 6
  2. islamitische 5
  3. strijders 3
  4. geexecuteerd 3
  5. chinezen 3