1. vorige
  2. volgende

Nieuwste cabaretvoorstelling Jeffrey Spalburg in Theater Zuidplein

Vrijdag 30 mei 2014 speelt multitalent Jeffrey Spalburg een try-out van zijn nieuwste cabaretvoorstelling in Theater Zuidplein. Mag Jeffrey Spalburg zichzelf na vier avondvullende shows een baas noemen? Want, wie is er tegenwoordig nog echt baas? Wie heeft het vandaag de dag nog voor het zeggen? Met veel energie en treffende grappen zegt Jeffrey deze avond waar het op staat. Aanvang 20.15 uur.

Als je eigen kinderen je de baas zijn en je je chef mag ‘jij en jouwen’? Je iedereen mag uitfluiten en je middelvinger mag ophouden? Wie is er dan eigenlijk nog een baas? Jeffrey Spalburg vertelt het publiek ongegeneerd de waarheid, zonder gemaar. Of dat ook lukt? Je zal verbaasd staan.

Multitalent Jeffrey Spalburg is cabaretier, acteur, stand-up comedian en schrijver. Naast zijn werk als freelance MC in het underground-rapcircuit was hij acteur bij de urban theatergroep Made in da Shade (nu MC). Zo combineerde hij zijn twee grote liefdes theater en hiphop. Daarnaast is hij vaste schrijver van cabaretier Jörgen Raymann, zowel voor zijn avondvullende theatershows als zijn televisieproducties.

De voorverkoopprijs is € 13,50. Kaarten zijn via www.theaterzuidplein.nl te koop.

  1. jeffrey 5
  2. spalburg 4
  3. baas 4
  4. multitalent 2
  5. theater 2