1. vorige
  2. volgende

Ruim 20 000 bezoekers op revoplein

Gisterenavond, 24 februari 2015. Plaats van handeling, het Veerplein en alle gebieden rond de Waterkant tot de Steenbakkerijstraat en anderzijds tot de Keizerstraat tegenover de Waag en verder de Keizerstraat tot het gebied voor Telesur. De Maagdenstraat en de Jodenbredestraat ten dele ook bemenst, dat was het beeld van de megamanifestatie die de NDP wist neer te zetten.

Ruim 20.000 bezoekers die een record qua bezoekersaantal bij een politieke bijeenkomst neerzetten.

De organisatie blonk uit in professionaliteit en was ook te zien en beluisteren via de STVS en de SRS.

Aldus heeft een veelvoud van de ruim 20.000 bezoekers kennis mogen nemen van inspirerende speeches die professioneel werden ondersteund door videofilms, die een visuele indruk gaven van de gerealiseerde doelen van de Regering Bouterse.

De muzikale omlijsting, de aankleding van het gehele gebied en de buitensporig goed georganiseerde veiligheid, stonden tevens borg voor een, in z´n geheel genomen, uitzonderlijk succesvolle operatie.

Geen enkel dissonant viel er onder het publiek waar te nemen. Het was een sfeer van onder elkaar liefde delen en grote harmonie demonstreren.

En dan de redevoeringen, geen enkel onvertogen woord richting de politieke tegenstanders, daarmede de ethische gedragscode voor politieke partijen, serieus gestalte gevend.

Wel vlijmscherp de leugens van VEE SIX middels gesproken woord, maar ook audio visueel ontzenuwen, onderwijl heldere boodschappen afgevend, dat was de inhoud van de verschillende speeches.

Indrukwekkend waren vervolgens de herdenkingsceremonieën bij het Plein van de Revolutie.
Een korte en vrij sobere herdenking die in de stromende regen werd bijgewoond door het totale opgekomen publiek.

De Republiek Suriname beleefde in de avond van de 24ste februari 2015 en in de ochtend van 25 februari 2015 een enig in zijn soort zijnde en absoluut grootste megamanifestatie ooit binnen delandsgrenzen van haar werd vertoond…

Deze gebeurtenis, opgeteld bij de uitkomsten van de 2 recentelijk uitgevoerde opiniepeilingen en daarnaast de vlaggenhegemonie van de NDP in elke uithoek van Suriname, de verkiezingsrace is thans definitief in het voordeel van de zittende regering beslecht.

In deze vorm het verdere verloop van de verkiezingscampagne doormaken, kan slechts leiden tot een beschamend verlies voor de V6.

Het volk van Suriname rekent in navolging van 2010 thans definitief af met de Oude Politiek die zal worden bijgezet in het mausoleum der vergetelheid.

Roy Raymond de Miranda

  1. februari 3
  2. politieke 3
  3. suriname 3
  4. keizerstraat 2
  5. gebied 2