1. vorige
  2. volgende

Aangifte tegen bronto somohardjo

Een medewerker van het commissariaat van Paramaribo, Noordoost heeft vandaag aangifte gedaan tegen Bronto Somohardjo, directeur van Pertjajah Media Group(PMG).

De medewerker D. heeft aangifte gedaan omdat hij zich ernstig bedreigt voelt na uitspraken van Bronto Somohardjo vanmorgen op het commissariaat.

Hij zegt dat de vrouw van Bronto Somohardjo donderdag reeds amok had gemaakt, omdat zij per direct geïnformeerd wenste te worden over een vergunningaanvraag voor de te houden car audio battle door PTV op 28 februari.

Zij moest vandaag terug naar het commissariaat, daar het stuk op dat moment nog niet afgehandeld was. Bronto Somohardjo en de mevrouw zijn vandaag wederom naar het commissariaat getogen. Districtscommissariaat Jerry Miranda was niet aanwezig.

De medewerker D. heeft toen gemeend om de vrouw te moeten aanspreken op haar gedrag van gisteren. Bronto Somohardjo kon geen begrip hiervoor opbrengen en gingen beide mensen volgens D. tekeer.

Uiteindelijk vroeg hij ze om zijn werkruimte te verlaten, terwijl hij verder aan het stuk werkte.

De medewerker vertelt verder op een bepaald moment tumult te horen op de gang. Bronto Somohardjo en de vrouw waren aan het ruziën met het personeel. De beveiliging werd erbij gehaald en werd Bronto Somohardjo naar buiten begeleid.

Op dat moment kwam de hand van de beveiligingsman tegen het lichaam van Bronto aan en bleek dat hij een wapen bij zich had. Somohardjo daagde D. uit om naar beneden te komen. ‘Mocht iets je overkomen, weet dat ik het ben’, zou hij volgens D. meerdere keren hebben geroepen.

Districtscommissaris Miranda die later op de hoogte werd gesteld, stond erop dat er aangifte werd gedaan. ‘Elke bedreiging nemen we serieus’, zegt de dc.

Miranda vindt dit een kwalijke zaak. Het Bureau Nationale Veiligheid is al in kennis gesteld.

  1. bronto 8
  2. somohardjo 8
  3. medewerker 4
  4. commissariaat 4
  5. miranda 3