1. vorige
  2. volgende

Getuige bronto heeft zich niet misdragen

Een getuige die liever anoniem wenst te blijven, zegt zaterdag aan GFC Nieuws dat Bronto Somohardjo zich niet heeft misdragen op het kantoor van CBB. Via de media werd gisteren melding gemaakt van een geval waarbij een ambtenaar van het commissariaat zou zijn bedreigd door Somohardjo.

“De ambtenaar in kwestie, de heer Doorson, heeft alles sterk overdreven in de media. Er wordt van een mug een olifant gemaakt want ik heb niets bijzonders gemerkt. In ieder geval is er geen sprake geweest van een bedreiging of onaanvaardbaar gedrag”, aldus de getuige.

Een stafmedewerker van PTV, waar Somohardjo directeur is, laataan GFC weten, ‘met gefronste wenkbrauwen’ de berichtgeving rondom deze kwestie te hebben gevolgd.

“De heer Bronto Somohardjo heeft niet eens een wapen. En ik heb begrepen dat er een politieman ter plekke was. Die heeft Somohardjo ook niet in de boeien geslagen, want er is in feite helemaal niets aan de hand. Sensatie om niets”!

“Onze directeur gaat ook niet via de media zijn gelijk bewijzen. Wij weten dat er krachten bezig zijn om de activiteiten van PTV te dwarsbomen. Daarbij horen ook leugenachtige verklaringen. Wij laten ons dus niet provoceren, er is niets aan de hand.”

  1. somohardjo 5
  2. media 3
  3. getuige 2
  4. ptv 2
  5. heer 2