1. vorige
  2. volgende

Telesur geeft zorgverleners AZP extraatje

Telesur geeft frontliners in de COVID-19-zorg een blijk van waardering. De coronapandemie heeft een enorme impact op de samenleving, met name op de frontliners in de COVID-19-zorg. Daarom heeft Telesur gemeend om de zorgverleners van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) een extraatje te geven als blijk van waardering voor hun bijzondere inzet in het haast afgelopen jaar.

Deze frontliners hebben zich met name door de uitbraak van de coronapandemie nog meer moeten inzetten, om patiënten te voorzien van de juiste medische zorg. “We waarderen deze geste van Telesur enorm. De zorgverleners staan onder enorme druk en zullen een kerstgift zeker op prijs stellen,” zegt Navin Ramdhani, anesthesioloog-intensivist en hoofd Intensive Care Unit van het AZP.

Jennis Asraf, manager Corporate Communication, overhandigde vandaag de kerstgeschenken bestemd voor 163 frontliners van het ziekenhuis. “Vanwege de pandemie hebben we dit jaar van afgezien ons welbekende kerstconcert te organiseren. We hebben in plaats daarvan besloten de frontlinie in de strijd tegen het COVID-19-virus te gedenken rond de feestdagen,” geeft de manager aan.

De geschenken werden in ontvangst genomen door Ramdhani en Preveen Banwarie, die ook anesthesioloog-intensivist is in het AZP.

  1. frontliners 4
  2. telesur 3
  3. covid 3
  4. zorg 3
  5. geeft 2