1. vorige
  2. volgende

Drie lijken geborgen

Het lijk van de scholier die vanmiddag is verdronken in het Saramaccakanaal te Goede Verwachtingweg, is in de vooravond geborgen. De jongen, die vermoedelijk van de Naschoolse Opvang kwam, stopte volgens ooggetuigen met een paar jongens voor enkele minuten langs het kanaal. Het latere slachtoffer zou plotseling in het water zijn gesprongen en verdween in de diepte. De andere jongens kozen het hazenpad.

Ook het ontzielde lichaam van de 46-jarige Andre van Bose is vanmiddag aangespoeld op het Ananistrand. Van Bose verdween zondagmiddag in de Surinamerivier. Hij was met zijn vrouw op het Ananistrand. Samen met een andere man heeft het koppel geprobeerd een kleine zandbank in de Surinamerivier te bereiken. Van Bose haalde het niet en werd met de hevige stroom meegesleurd. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het lijk van de man aan de nabestaanden afgestaan.

In het district Saramacca is eveneens het lijk van Erwin Rocher vandaag geborgen. De 21-jarige man was zondag met anderen gaan zwemmen in een onder water gelopen zandput te Josiekreek. Hij verdween op een gegeven moment onder water en kwam niet meer naar de oppervlakte.

  1. lijk 3
  2. water 3
  3. verdween 3
  4. bose 3
  5. man 3