1. vorige
  2. volgende

“Wij hebben niets tegen niemand op de lijst

PARAMARIBO - “Wij hebben niets tegen niemand op de lijst, maar een simpele evaluatie van de kandidaten brengt ons tot de conclussie dat Raynell wel op de lijst geplaatst had kunnen worden”, reageert Gilzonia Verveer, secretaris van de jongerenafdeling van de NDP in het ressort Blauwgrond. De leden van het ressort zijn met een handtekeningenactie begonnen om af te dwingen dat Raynell Enfield alsnog op de lijst komt. 

Dat Raynell Enfield niet op de DNA-kandidatenlijst is van de paarse partij is voor haar en ressortsleden onbegrijpelijk. Enfield is voorzitter van de NDP-jongeren in Blauwgrond, maar geeft ook leiding aan de de totale jongerenafdeling in Paramaribo. Zijn participatie in de afgelopen periode was volgens Verveer van dien aard dat hij wel een plek op de DNA-kandidatenlijst verdient. Over de reden waarom Enfield niet op de lijst voorkomt, tast Verveer in het donker.

De definitieve NDP-kandidatenlijsten van de verschillende districten zijn dinsdagavond voor het grootste deel afgerond en gepresenteerd. Slechts de lijsten van Brokopondo en Para zouden woensdag nog moeten worden goedgekeurd.

De namen op de lijst in Paramaribo zijn: Desi Bouterse, Jenny Geerlings-Simons, Rabin Parmessar, André Misiekaba, Stephan Tsang,  Ashwin Adhin, Melvin Bouva, Ricky Kromodihardjo, Deborah Afonsoewa, Ronald Hooghart, Keshopersad Gangaram Panday, Roeshana Ilahibaks, Roché Hopkinson, Oesman Wangsabesari, Daryl Boetoe, Danielle Sumter en Faizel Abdoelghafoer.-.
  1. lijst 5
  2. enfield 4
  3. paramaribo 3
  4. raynell 3
  5. verveer 3