1. vorige
  2. volgende

NDP houdt vergadering op stembureauniveau te Meerzorg

Afgelopen woensdag organiseerde de Nationale Democratische Partij (NDP) een vergadering op stembureauniveau in het ressort Meerzorg te Commewijne. Het bureau bestemd voor de vergadering was stembureau nummer 479, waar er ongeveer 700 stemgerechtigden wonen. Aanwezig op de vergadering als sprekers waren de 4 DNA-kandidaten van de paarse partij, namelijk Ann Sadi, Rajiv Ramsahai, Revenilo Elsenhout en het huidige DNA-lid Jenny Warsodikromo. Ook waren Ivan Graanoogst en NDP Commewijne-coördinator Dilip Sardjoe aanwezig namens het managementteam van de partij.
De avond begon met de eerste spreker Jenny Warsodikromo, die aangaf dat de partij gegroeid is in de afgelopen 5 jaar, want een 5 jaar geleden was het bijna niet mogelijk om mensen bij elkaar te brengen voor een vergadering. Na haar kwam de nog studerende jeugdparlementariër Rajiv Ramsahai aan het woord. Hij had het over de ontwikkeling van jongeren.

De bouw van een technische, middelbare en een landbouwschool, een tweede oeververbinding en gronduitgifte aan jongeren zijn primaire doelen van de paarse partij voor de komende termijn. Ook ondernemer Dilip Sardjoe die aan het woord kwam, heeft het gehad over de huidige financiële situatie en de werkgelegenheid. Hij gaf aan dat er binnenkort een start wordt gemaakt met het baggeren van de Surinamerivier om grotere exportschepen de toegang tot ons land te bieden. Zowel Sardjoe als Graanoogst heeft de aanwezigen opgeroepen om een ieder te motiveren om op 25 mei Suriname paars te kleuren. De ondersteuning moet zodanig zijn dat er genoeg zetels landelijk gehaald worden, zodat de NDP niet met andere partijen in zee hoeft te gaan. De bouw van de Wijdenboschbrug en de voordelen ervan zijn enkele keren herhaald door de sprekers tijdens de hele avond en ook de ‘Brood met Brug’ actiecampagne van de toenmalige oppositie werd constant naar voren gehaald voor het aanwezige publiek van ongeveer 200 man.

  1. partij 5
  2. vergadering 4
  3. ndp 3
  4. sardjoe 3
  5. commewijne 2