1. vorige
  2. volgende

V7-leiders en aanhang houden 'Waka' te Menckendam

V7-leiders hebben vandaag een 'Waka' gehouden door straten van Menckendam. De leiders van V7 hebben samen met aanhangers vanuit het partijcentrum van de BEP aan de Nieuwweergevondenweg een V7-Waka gehouden. Gelopen werd door de straten van Menckendam. Alle leiders van V7 hebben deelgenomen aan deze loop. Coördinator Chan Santokhi gaf om 17.00 uur het startsein. Hij legde uit dat de eenheid binnen de combinatie hiermee wordt gedemonstreerd. De mensen kregen de boodschap van hoop. Zij hebben recht op een betere toekomst.

Santokhi zei dat V7 geen leiders heeft die arbeiders naar zich toeroepen of ondernemers onder druk te zetten, anders zullen ze niet worden betaald voor geleverde diensten. “Laat je niet intimideren, laat je niet onder druk zetten. Als we aanzitten, zullen we je zeker betalen. We zullen het volk leiden naar een veel betere toekomst", zei hij.

Samen met de voorzitters van NPS, Gregory Rusland, PL, Paul Somohardjo, BEP, Celsius Waterberg, SPA, Guno Castelen en DA91, Winston Jessurun bracht Santokhi de boodschap van V7 over. De groep werd begeleid door een brassband. De leiders legden uit dat het bij V7 gaat om vernieuwing, verjonging, vrede, veiligheid, verbetering, vooruitgang en volk voorwaarts te delen met de buurtbewoners.
verzekerde de V7-leider.
  1. leiders 5
  2. santokhi 3
  3. waka 2
  4. gehouden 2
  5. straten 2