1. vorige
  2. volgende

Meredith Joeroeja en Ray Neïman doen collab

PARAMARIBO - "Hoewel het een ongeplande samenwerking was en we meer hebben geïmproviseerd, is het heel goed afgelopen. Meredith is niet gewoon getalenteerd, maar ook nog een mastermind." Alleen maar lof van Ray Neïman voor Meredith Joeroeja met wie hij heeft samengewerkt voor zijn nieuwe videoclip.

Het gevoel is wederzijds. Joeroeja noemt Neïman "erg business minded". Doordat zij op dezelfde frequentie zitten wanneer het gaat om bepaalde topics, kunnen ze het goed met elkaar vinden. Zij zijn nu al aan het brainstormen over hun tweede project.

Neïman was de afgelopen week na lange tijd weer in Suriname. Behalve samenwerkingen met andere artiesten, maakte hij gebruik van de gelegenheid om een videoclip te schieten voor een nieuw nummer dat hij samen met Lil Drick uitbrengt. De artiest besloot ook naar Suriname te komen, omdat hij "even naar huis wilde".

Hij liet weereens zijn liefde voor de natuur zien door samen met het team het binnenland in te trekken voor beelden, waarop beeldschone modellen en mooie kleding te zien zullen zijn. Voor de styling werkte hij met Joeroeja. Hij bracht zijn merk Sibe Wax in collaboratie met haar 'Merry Marian'.

De samenwerking hield in dat Joeroeja de modellen voorzag van kleding uit haar nieuwe collectie, in combinatie met tassen en kleding van Sibe Wax. "Mijn collectie promoten in een videoclip van een bekende artiest vind ik een hele goede manier, omdat je zo een groter publiek bereikt. Ray reist de hele wereld rond, dus mijn kleding kan gewoon overal aankomen."

Haar nieuwe collectie 'Sunset' is drie maanden geleden gelanceerd en is geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. Tijdens quarantaine bracht de ontwerpster veel tijd door in de natuur, waar ze veel waarnam. Van de kleuren van bloemen, details over kleine beestjes tot de gedetailleerde huid van slangen.

'Sunset' staat voor haar favoriete moment van de dag en het kleurrijke leven dat zij iedereen toewenst in deze uitdagende tijd. "We vieren de vreugde die we voelen als de zon op komt en onder gaat, de levendigheid van bloemen, de oogst van ons favoriete fruit terwijl we naar geweldige muziek luisteren", meent ze.

  1. joeroeja 4
  2. kleding 4
  3. nieuwe 3
  4. videoclip 3
  5. tijd 3