1. vorige
 2. volgende

Man schiet met jachtgeweer op zwager

In Suriname heeft zich maandag een schietincident voorgedaan, waarbij de 32-jarige verdachte Winston S. op zijn zwager Maikel (22) met een jachtgeweer heeft geschoten. Dit gebeurde gisteren voor een winkel te Albina.

De verdachte werd door tot nog toe onbekende reden woest op het latere slachtoffer, waarbij hij zich bewapende met een jachtgeweer. Het geweer behoord aan zijn neef toe, dat hij bij de verdachte had achtergelaten, omdat zij zouden gaan jagen.

Winston pakte het jachtgeweer en schoot daarmee op Maikel, die in zijn onderbeen is geraakt. Maikel verkeert buiten levensgevaar. De verdachte is na het schietincident door de politie van Albina aangehouden. Hij werd na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het wapen is nog niet terecht.

 1. verdachte 4
 2. maikel 3
 3. jachtgeweer 3
 4. schietincident 2
 5. waarbij 2
 1. Reacties uit de app

 2. JR

  Dit is gebeurd op Albina..ze mogen mekaar daar ook afmaken ....

 3. Sranangsma

  Ook al was het in paramaribo nickerie gebeurt, mag niet, was het je vade broer of neef, spak je weel anders, leef omstandigheden, kunnen sommige mensen niet meer aan, dus een klein misverstand kan tegenwoordig tot ongelukken lijden

 4. 973

  @JR : ik vindt jou reaktie stom want hy was zn vrouw en kids aan t uit schelden en zn vrouw heeft pas n baby van een week oud en omdat zn zwager m zei om op te houden is hy m achteraan gegaan misschien zou jy t leuk vinden als t je zus was en ze n elke dag afgetakeld werd en uitgescholden voor hoer en hond ,misschien keur jy t goed

 5. Julia

  @973 : Wel als mijn zus afgetakeld zou worden had die kloot geen handen meer. KORTE metten maken