1. vorige
  2. volgende

Neiman belooft speciale show tijdens 'Fête de la Musique'

Ray Neiman heeft een speciale band met Suriname. Hij heeft zijn kindertijd doorgebracht langs de Marowijnerivier in het oosten van Suriname. Via Frans-Guyana ging hij naar Nederland en hij vestigde zich uiteindelijk in Frankrijk. Hij zaterdag de hoofdattractie op het Franse muziekfestival, Fête de la Musique. Hij heeft drie grote hits gescoord in Suriname: Destiny, Viens & Ton Sourire. De artiest kondigt aan dat hij een speciale show heeft voorbereid. Top40 reporter Joelle Chiu Hung sprak met Ray Neiman.

De Top40 kent een nieuwe nummer 1. ‘Bailando’ van Enrique Iglesias ft. Sean Paul komt van #5 en staat deze week aan kop van de top 40.
Op nummer 2 staat ‘The World Is Ours’ van David Correy. De WK-song van Coca Cola wordt grijsgedraaid in deze voetbalperiode.
‘Ten Feet Tall’ is verslagen van nummer 1 en staat deze week op 3.

De Top40 maakt jou graag blij met leuke prijzen. Dat doen we samen met officiële Fifa-partners Coca Cola en Mc Donalds. Hou de Top40 reporters tijdens de WK wedstrijden op verschillende hotspots in de gaten en wie weet ga jij ervandoor met fantastische prijzen.

‘Baby Girl’ van Micheal Bryan stijgt deze week het meest in de Top40. De song gaat 16 plaatsen vooruit, van 29 naar 16. Daarmee is dit nummer de ‘knaller van de week’.
Er is een nieuwe best bezochte film. ‘22 Jump Street’ met Channing Tatum, Jonah Hill en Ice Cube in de lead, heeft deze week de meeste bezoekers in TBL Cinemas.

Nieuw in de Top 40:
- Op 22: ‘Budapest’- George Ezra. George Ezra is een jonge Britse artiest die met 'Budapest' zijn internationaal debuut gemaakt heeft. Deze song is de ‘arrogante nieuweling’ want het komt het hoogst nieuw binnen in de Top40.
- Op 25: ’Ces’t La Vie’ – John Clay ft D-Tune. John Clay ken je vast nog van zijn Top40 nummer 1 ‘Baila Ku Mi Dushi’.
- Op 33: ‘She Loves Me Not’- Chris Cab. Deze song staat op het album ‘Where I Belong’ van de Amerikaan.
- Op 34: ‘Whistle Baja’ - Manj, Nindy Kaur & Raftaar. Deze fluit-song is afkomstig uit de Bollywoodfilm Heropanti
- Op 37: ‘Saideira’- Carlos Santana ft. Samuel Rosa. De wereldbekende gitarist werkt samen met de Portugese zanger Samuel Rosa. Saideira is Portugees en betekent ‘Last Drink’

Tot slot de bijzondere nummers 1:
Hindi: Whistle Baja (Heropanti) - Manj, Nindy Kaur & Raftaar
Pop Jawa: Mi No Sab Foe Joe – John Clay ft. BMR
Suripoku Hitshow: Die Jongen Van De Kerk – Asgar Koster
Gospel: Come However You Are – City Harbor
Marron: A Di Ja Sabi Fa Me Fii – Badderman
Bigi Poku: Niets Aan De Hand- Kankantrie
Latin: Bailando – Enrique Iglesias ft. Sean Paul
House / Dance: The World Is Ours – David Correy
Dancehall: Fiesta – Charly Black
  1. top 9
  2. nummer 5
  3. week 5
  4. song 5
  5. staat 4