1. vorige
  2. volgende

TAC’90 al in Suriname

De ploeg van TAC’90 is woensdagavond gearriveerd in Suriname. De kersverse kampioen van de KNVB Tweedeklasse zal in Suriname een drietal vriendschappelijke interlands afwerken. ‘Lekker weer, warm, prima ontvangst’, zijn de eerste woorden van TAC’90-voorzitter Ramond Kharagjitsing tegenover Dagblad Suriname. ‘We gaan ons zo snel mogelijk acclimatiseren. Vandaag hebben onze eerste training in Suriname’, vertelt de voorzitter. De nieuwe Eersteklasser is op kampioensreis naar Suriname op uitnodiging van Stichting Nacionello Beheer. De ploeg verblijft in Dice Hotel & Casino, de hoofdsponsor van dit toernooi.
TAC’90 zal in Suriname een tweedaags toernooi afwerken en ook een vriendschappelijke wedstrijd spelen tegen de SV Transvaal. Het toernooi begint op zondag 21 juni, Vaderdag, in het Dr. Ir. F. Essedstadion. Om 16.00 uur speelt de Braziliaans getinte Vasco de Gama tegen Boma Star, waarna om 18.00 uur TAC’90 het opneemt tegen Jong Rambaan. Op woensdag 24 juni volgt het treffen tegen Transvaal om 20.00 uur in het Andre Kamperveenstadion. Het toernooi wordt op vrijdag 26 juni afgesloten in het Essedstadion. Dan wordt om 18.30 uur de veteranenwedstrijd gespeeld tussen FCS Nacional en de Mediahuizen, om 20.00 uur wordt de laatste wedstrijd gespeeld tussen TAC’90 en de winnaar van de wedstrijd Vasco de Gama – Boma Star.
De selectie van TAC’90, de Takdier Boys-Amardeep Combinatie opgericht in de jaren 90, die naar Suriname komt, bestaat uit een mix arsenaal van Surinamers, Nederlanders, Antilianen, Turken en Marokkanen. De spelersgroep bestaat uit Mohamed El Osrouti, Randall Labordus, Jergo Leijdekkers, Ludsley Lucas, Soeniel Malaha, Gershwin Martina, Chadion Melfor, Madan Moti, Kailash Nandkoemarsing, Asante Wiebers, Prashant Nandkoemarsing, Yashvir Kharagjitsing, Ashwin Poeran, Virgil Gard, Glenn Lam, Luidinjo Hojer, Jean-Pierre Nocento en Roger Smees. De officials zijn Wiekash Ramgolam (keeperstrainer), Vyjaikoemar Sewcharan (teamleider), Amiet Lachman (teammanager) Rewien Malaha (trainer), Dennis Bansie (coördinator), Fayaz Mohamed (trainer), Soeresh Bissumbhar (verzorger) en Chantal Hartman (verzorger).
  1. suriname 7
  2. tac 6
  3. uur 5
  4. toernooi 4
  5. wedstrijd 3