1. vorige
  2. volgende

Rum merk Borgoe82 uit Suriname deelt uit

De heer D. Schalkwijk uit Amsterdam(l) is, uit vele inzendingen, gekozen tot de hoofdprijswinnaar van de landelijke (Nederlandse) actie van het Surinaamse rum merk Borgoe82. In Slijterij Overmars aan het Hoofddorpplein, waar hij de winnende fles had gekocht, werd hem de hoofdprijs overhandigd: een Weber Q220 gasbarbecue ter waarde van € 399,- Dat is pas een perfect begin van de zomer!

Winacties
Regelmatig houdt Borgoe82 consumenten acties, maar speciaal voor deze actie is een samenwerking gestart met de populaire Borgoe party’s. Behalve de schitterende hoofdprijs bestond het prijzenpakket verder uit entree tickets voor deze Borgoe-party’s en gesigneerde kookboeken van Ramon Beuk. Meedoen aan deze actie was heel makkelijk; het terugsturen of uploaden van de kassabon was al voldoende.

Populair merk
Borgoe82 is de meest verkochte rum in Suriname en ook in Nederland groeit de belangstelling voor dit merk jaarlijks. Dat is o.a. duidelijk zichtbaar op de steeds populairder wordende Borgoe-party’s waar men het Surinaamse Borgoe gevoel in Nederland kan ervaren. En dat de exclusieve 15 jaar oude Borgoe rum, naast vele prijzen in het buitenland, jaarlijks in Nederland op het bekende Whisky & Rum festival aan Zee de gouden medaille binnen sleept, zal hier ook zeker aan bijdragen. Niet voor niets wordt Borgoe dan ook de “Golden Rum” genoemd!


[Foto: Ton Overmars Wijnwinkel-Slijterij]

  1. borgoe 9
  2. rum 5
  3. actie 3
  4. merk 3
  5. partys 3