1. vorige
  2. volgende

‘Mooie dag’ van Jayh blijft stijgen bij Top40

De song ‘Mooie Dag’ van de Nederlandse artiest Jayh blijft het goed doen in de lijst en komt deze vrijdag van 8 op nummer 5. Jayh vertelt aan de Top40 dat muziek meer leeft in Suriname dan in Nederland. Top40 reporter Thersa sprak Jayh.

Bailando van Enrique Iglesias ft. Sean Paul & Descemer voor de tweede week nummer 1. De Coca Cola WK Song ‘The World Is Ours’ is ook stationair gebleven op 2. Terwijl ‘De Jongen Van De Kerk’ van 6 naar 3 stijgt. Gospel-artiest Asgar staat hiermee als eerste in zijn genre in de top 3 van de Nationale top 40.

De song die het meest stijgt verplaatst zich van 34 naar 16; ‘Whistle Baja’ uit de Bollywoodfilm Heropanti. De ‘fluitjessong’ is daarmee de “knaller van de week”.
‘Think Like A Man Too’ is uit! Onder andere Kevin Hart, Gabrielle Union en Michael Ealy zijn terug in de lead. De film trekt in zijn eerste week veel publiek; het is gelijk de best bezochte film in TBL Cinemas.

Nieuw in de top 40 deze week:
- Op 28: ‘Am I Wrong’- Nico & Vinz: Dit duo is afkomstig uit Noorwegen en scoort haar eerste grote internationale hit met 'Am I Wrong'. De poku komt het hoogst nieuw binnen en is dus de ‘arrogante nieuweling’.
- Op 30: ‘Liar Liar’- Chris Cab: Deze artiest kwam de vorige week al nieuw binnen met 'She Loves Me Not'. Nu is het de beurt aan zijn tweede nieuwe song ‘Liar Liar’
- Op 31:’La La La’- Shakira ft. Carlinhos Brown. Verschillende artiesten hebben een poku uitgebracht voor WK 2014. Zo ook de Colombiaanse Shakira.
- Op 35: ‘Bullit’ – Watermat: De Franse artiest ‘Watermat’ doet electronic house en heeft met ‘Bullit’ vooral succes in Europa geboekt
- Op 37: ‘Dangerous Love’ – Fuse ODG ft. Sean Paul. De allereerste nummer 1 hit van de Top 40 was van Fuse ODG; Azonto. En nu is deze artiest dus terug in de Top40 met zijn jongste single.

De nummers 1 uit de bijzondere lijsten:
Hindi: Whistle Baja (Heropanti) - Manj, Nindy Kaur & Raftaar
Pop Jawa: Mi No Sab Foe Joe – John Clay ft. BMR
Suripoku Hitshow: Die Jongen Van De Kerk – Asgar Koster
Gospel: Die Jongen Van De Kerk – Asgar Koster
Marron: A Di Ja Sabi Fa Me Fii – Badderman
Bigi Poku: Niets Aan De Hand- Kankantrie
Latin: Bailando – Enrique Iglesias ft. Sean Paul
House/Dance: The World Is Ours – David Correy
Dancehall: Fiesta – Charly Black
  1. top 7
  2. artiest 5
  3. week 5
  4. song 4
  5. liar 4