1. vorige
  2. volgende

Radio- en televisiepresentator Steven van Frederikslust wordt al langer dan twee

PARAMARIBO - Radio- en televisiepresentator Steven van Frederikslust wordt al langer dan twee weken gemist door kijkers van Achter ’t Nieuws en luisteraars van Radio 10. De Ware Tijd verneemt dat hij ernstig ziek is. Van Frederikslust ligt in de Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zijn exacte toestand is onbekend. 

Afra Accord, medepresentator van Achter 't Neuws, zegt dat Van Frederikslust erg ziek is, maar dat zijn fans niet hoeven te vrezen. "We hopen dat hij gauw terug komt." Accord heeft haar collega nog niet bezocht. Ze hoopt dat het gauw goed komt met hem en gaat hem wel snel zien. Achter 't Nieuws wordt nu gepresenteerd door Accord en Bobby Doerga. Er zijn vooralsnog geen plannen om Van Frederikslust te vervangen.

"Het werk gaat door, maar we missen hem wel", zegt Jerome Duttenhofer, technisch directeur van Radio 10. Hij was zelf uitlandig, toen Van Frederikslust werd opgenomen en heeft er alleen van gehoord. Duttenhofer vindt het jammer voor zijn collega. "Niemand zoekt naar ziekte." Hij hoopt op spoedig herstel van hem.
  1. frederikslust 5
  2. radio 3
  3. accord 3
  4. paramaribo 2
  5. nieuws 2