1. vorige
  2. volgende

De eerste voorronde van de Bijlhout Media Comedy Glam is achter de rug

PARAMARIBO - De eerste voorronde van de Bijlhout Media Comedy Glam is achter de rug. Vrijdag zijn Gracia van Stamperen en Jurmic Partodongso doorgelaten naar de semifinale in Amarantha. Herbert Watson ging door naar de wild card ronde. Dat wil zeggen dat hij bij de laatste voorronde nog kans heeft door te gaan naar de semifinale.  

Gestoken in een groen schooluniform bracht van Stamperen verhalen over haar schoolperiode. In vijf minuten heeft zij niet alleen het publiek, maar ook de kritische jury aan het lachen weten te brengen. Partodongso, die vertelde over opschepperij in de klas, kreeg als advies van de jury dat als hij blijft oefenen, hij straks de grappigste is. Op de avond kreeg hij zelfs de bijnaam van 'faya yampanesi'.

Bij de semifinale moeten de deelnemers een act van tien minuten in elkaar zetten. Terwijl Partodongso nog niet weet hoe zijn optreden eruit zal zien, is van Stamperen er al helemaal klaar voor. "Het zal er in ieder geval helemaal anders uitzien", belooft Partodongso. Vrijdag is het de beurt aan Romano Wip, Yvona Ayapra, Eric Macousi en Allan Bilgoe om het publiek aan het lachen te brengen.

 

  1. partodongso 4
  2. stamperen 3
  3. semifinale 3
  4. voorronde 2
  5. vrijdag 2