1. vorige
  2. volgende

Het was duidelijk te merken dat de mensen er zaterdagavond zin in hadden want de

PARAMARIBO - Het was duidelijk te merken dat de mensen er zaterdagavond zin in hadden want de Banquethall van Torarica was het ruim voor zeven uur al een geroezemoes van gezelligheid. 

Net na zeven begon het Telesur keti Koti Comedy event  met als MC de bekende 'grappenmaker' Roue Verveer. Deze was de hele avond de MC en gangmaker. Hij wist op zijn eigen bijzondere manier het publiek te betrekken bij zijn tori's en hield het soms zelf niet droog. "Ik weet het niet, sommige dingen hoor ik ook voor het eerst. Ik ben het niet, is mijn hoofd", lacht hij tranend om zijn eigen improvisatie.

De gasten in de bomvolle zaal genieten met volle teugen. Het is echt gieren en lachen met de gasten uit Nederland. 'Antrouaman' de eerste Surinaamse Superheld van Deng Bboy Fu a Birti, is werkelijk te gek voor woorden. De kruissschurende Stanga (Jetty Mathurin) met zijn DNA reisbureau is te midden van de hilariteit wel heel serieus over excuses aanbieden en herstelbetalingen. Terwijl Murth Mossel en Ryan Panday de mensen bijna van hun stoelen laten vallen van het lachen. Surinaams talent kwam van Team Kankan man (met onder andere Tyatie en Enver) en comedy 'nieuweling' Romano Wip die zich uitstekend profileerde. Zondagavond en maandag is het lachen in de Congreshal.
  1. lachen 3
  2. mensen 2
  3. comedy 2
  4. gasten 2
  5. paramaribo 1