1. vorige
  2. volgende

Matchmaking internationaal worsteltoernooi bekend

De matchmaking van het Internationaal Worsteltoernooi van zondag 02 augustus aanstaande in het Sportcomplex Kwatta, is bekend. Na wat afmeldingen door blessures is de Surinaamse Worstelfederatie (SWF) uiteindelijk gekomen tot 16 partijen. De hoofdwedstrijd zal gaan tussen de Surinaamse kampioen in de zwaargewichtsklasse, Delano Muntslag, en de Nederlandse zwaargewicht Rob Nuij.
Verder zijn er een aantal lokale toppartijen. Zo krijg je in een rematch de jeugdclash tussen Ghanshaam Ramcharan van Hind-Keserie uit Nickerie en Antonio Troenodikromo van WV Commewijne. Troenodikromo, drievoudig nationaal jeugdkampioen, was drie jaar lang ongeslagen, tot Ramcharan hem in maart dit jaar zijn eerste nederlaag bezorgde. Nu krijgen deze worstelaars een rematch. Een andere rematch is die tussen de beste lichtgewicht worstelaar van Suriname, Rehiem Mohamed van Jai Hind Nickerie, en de opkomende Micha Willems van Tatami. De ervaren Mohamed won eerder dit jaar van Willems.
Widesh Ramcharan van Hind-Keserie komt in een pittige partij uit tegen Patrick Tran van Can van Tatami. Ramcharan kon vroeger makkelijk winnen van Tran van Can, maar deze heeft zich nu ontwikkeld tot een volwaardige international. Het wordt een titanenstrijd tussen deze twee internationals. De flegmatieke Fernando Ghoerahoe van Meerzorg zal uitkomen tegen Ashwin Ramdhan van Jai Hind Nickerie. Kijken of Ramdhan een van de beste trainende worstelaars van Suriname kan verslaan. Voor Akash Gharbaran van Tatami, die nu in de seniorenklasse zal uitkomen, wordt het een echte testcase tegen de zeer ervaren Nickeriaan Randhir Soerdas Roepa van Jai Hind.
Er waren enkele blessuregevallen bij onder andere Rafael Quartier (kampioen 86kg klasse), Arun Bihariesingh, Ritesh Lachman en Darshan Doebar, waardoor hun tegenstanders ook niet kunnen uitkomen. Een kaart kost SRD 15 en het toernooi start om 13.00 uur.

  1. hind 5
  2. ramcharan 4
  3. rematch 3
  4. nickerie 3
  5. jaar 3