1. vorige
  2. volgende

Tina Gödeken en Sancho Koswal zijn door naar de semifinale van de Comedy Glam

PARAMARIBO - Tina Gödeken en Sancho Koswal zijn door naar de semifinale van de Comedy Glam, terwijl Eric Macousi genoegen moest nemen met de wild card ronde. Deze contestanten namen het afgelopen vrijdag tegen elkaar en Lorenzo Simson op tijdens de derde voorronde van de Comedy Glam in Amarantha.  

Alhoewel deze aflevering een iets lagere grappigheidgraad had, hebben ze alle vier hun uiterste best gedaan het publiek te laten lachen. Macousi opende de avond met de reden waarom mensen praten met een bepaald accent. Hij was zo zenuwachtig dat zijn grappen niet goed aankwamen. De deelnemer kauwde tijdens zijn optreden ook nog, wat storend overkwam bij de aanwezigen.

Gödeken wist het publiek wel aan het lachen te brengen met haar grappen over diploma's als eerste man. "Het is me gelukt door te gaan", zei ze opgelucht aan het einde van de avond. Nadat ze anderen met meer ervaring op het podium zag de afgelopen weken twijfelde ze aan zichzelf. "Maar toen ik uiteindelijk de smaak te pakken had tijdens mijn optreden, was het podium van mij."

Net als de twee anderen gaat Koswal werken aan de punten die de jury bij hem heeft aangehaald. Hij is al bijna klaar met het repertoire die hij bij de semifinale zal brengen. Ook deze ronde is gratis bij te wonen. De datum wordt nader bekend gemaakt.  
  1. godeken 2
  2. koswal 2
  3. semifinale 2
  4. comedy 2
  5. glam 2