1. vorige
  2. volgende

Lachen in de kerk: benefiet van ‘Wi Eegi Kerki’ met Roué Verveer

Op vrijdag 18 september vindt de 3e jaarlijkse “Wi Eegi Kerki Entertainment Night” benefiet van de ‘Wi Eegi Kerki’ van de Evangelische Broedergemeenschap(EBG) in Amsterdam Zuidoost plaats. Comedian Roué Verveer nodigt elk jaar een paar comedy vrienden uit en samen maken ze er een gezellige avond van in de kerk.

Het idee van deze avond komt van Roué Verveer, die zelf ook lid is van de EBG in Zuidoost. In januari 2013 werd de nieuwe kerk in gebruik genomen. Het modern gebouw dat speciaal ontworpen is door een architect, is door de EBG zelf gebouwd met eigen middelen en een hypotheek. Om deze te helpen aflossen, anders dan met de collecte op zondag, kwam Verveer met het idee om een ‘entertainment night’ te organiseren. Alle opbrengsten van de kaartverkoop voor deze avond worden dan gebruikt voor de aflossing van de hypotheek.

De twee vorige edities waren super en deze wordt dat ook. Check de flyer hieronder, koop direct je kaartjes en kom hard lachen! De comedians zorgen ervoor dat je NIET vóór het lachen de kerk uitgaat

  1. verveer 3
  2. avond 3
  3. kerk 3
  4. eegi 2
  5. kerki 2