1. vorige
  2. volgende

AAV ingenomen met stappen ondernomen door Hoefdraad

Anthony Wong, voorzitter van de AAV. Anthony Wong, voorzitter van de Algemene Aannemers Vereniging (AAV), is ingenomen met het resultaat van de gesprekken die gevoerd zijn met minister Gillmore Hoefdraad van Financiën. Hij zegt aan Starnieuws blij te zijn dat de bewindsman de betaling van achterstallige schulden aan aannemers tot een prioriteit heeft gemaakt. Het gaat volgens Wong om meer dan SRD 200 miljoen.

De voorzitter van AAV merkt op dat de minister hoop heeft gegeven dat de sector uit de sloppen gehaald wordt door de aannemers te betalen wat hen rechtmatig toekomt. "Wij zullen minister Hoefdraad ondersteunen in zijn kruisvaart tegen corruptie en alle goede voornemens die hij heeft. Wij verwachten zeker dat hij de hard gemaakte afspraken ook na zal komen", zegt Wong.

De AAV vindt het een positief gebaar van Hoefdraad om de commerciële banken te vragen geen boeterente op te leggen aan aannemers die rood staan omdat de overheid hen niet heeft uitbetaald. Wong zegt dat de aannemers reikhalzend uitkijken naar de eerste betalingen die binnen twee weken moeten plaatsvinden.
  1. wong 5
  2. aannemers 5
  3. aav 4
  4. voorzitter 3
  5. minister 3