1. vorige
  2. volgende

Doodgereden slachtoffer anton dragtenweg is brijobhokun rakesh31


De 31- jarige Brijobhokun Rakesh werd vanochtend dodelijk aangereden aan de Anton Dragtenweg ter hoogte van de Powisiestraat. Dit meldt de PR van het KPS zondagmiddag.

Kort voor de dodelijke aanrijding was een vriend van Rakesh betrokken bij een verkeersongeval. Het latere slachtoffer stond samen met een aantal andere vrienden te wachten op een sleepwagen.

Een Toyota Mark X kwam vanuit de richting van de stad en reed volgens verklaring van omstanders met een vrij hoge snelheid. Dit blijkt ook uit de aangetroffen situatie ter plaatse, zegt de politie.

De bestuurder kwam door tot nog toe onbekende reden met zijn voertuig op de berm terecht waar Brijobhokun en anderen stonden te wachten op de sleepwagen. Zijn voertuig kwam met een harde klap tegen één van de voertuigen aan en drukte het slachtoffer tegen de schutting met het voor hem noodlottige gevolg.

Twee omstanders die ook letsels hebben opgelopen- de bestuurder van de Toyota Mark X en een mede-inzittende- zijn afgevoerd met de ambulance naar de SEH van het Academisch ziekenhuis.

De politie van Geyersvlijt is bezig met het onderzoek.

  1. kwam 3
  2. brijobhokun 2
  3. rakesh 2
  4. slachtoffer 2
  5. wachten 2