1. vorige
  2. volgende

Jeritza Toney is niet bekend in Suriname

PARAMARIBO - Jeritza Toney is niet bekend in Suriname, maar afgelopen vrijdag heeft de entertainer zich wel laten kennen. Met haar verhalen over de relaties die zij tot nu toe heeft gehad, wist ze het publiek in Ballroom Torarica aan haar lippen te laten hangen. Ze woont wel in Nederland, maar kon met een combinatie van Nederlandse en Surinaamse humor het publiek echt aan het lachen te brengen.  

Vrijdag deed zij de première van haar nieuw stuk 'Fifty Shades of Jeritza'. In dat stuk nam ze haar publiek mee in haar zoektocht naar een man. Zo leerde ze dan ook dat de pickuplines van toen, nu niet meer gelden of gebruikt worden. 'Je lijkt op mij, maar mooier' is bijvoorbeeld vervangen door 'zonder jou voel ik mij als een Iphone zonder oplader'.

Toney combineert stand-up comedy met zang en dans. Omdat zij veel meer doet dan verhalen vertellen, vind ze de title 'entertainer' beter bij zich passen. Zij heeft tot nu toe zes eigen producties en doet daarnaast ook stukken in combinatie met andere entertainers. Haar droom is om naar Suriname te komen met een kindermusical.
  1. publiek 3
  2. jeritza 2
  3. toney 2
  4. suriname 2
  5. vrijdag 2