1. vorige
  2. volgende

Brandweer zanderij gecertificeerd


De Brandweer van de Johan Adolf Pengel International Airport is wederom in de welkbekende Online Aviation Publicatie verschenen van www.anna.aero.

De Rescue Fire Fighters hebbenonder Crew Commander Sharmanand Baran de anna.earo FTWA certificaat in ontvangst mogen nemen van de vertegenwoordigers van de organisatie hier te Lande. Dit in verband met de uitvoering van de “Water Arch” tijdens de inaugurele vlucht van GOL airlines op 25 augustus 2015onder leiding van crew Commander Derby.

Het is niet de eerste keer dat de Surinaamse Luchthaven een certificaat mocht ontvangen van anna.earo waarbij alle airlines en airports van de wereld aan diverse competities meedoen.

Bij de inzending van de BrandweerWater Arch Foto met daarop de start van GOL Airlines heeft de JAP Airport te Zanderij de weekly Fire Truck Water Arch competitie het mogen winnen van de Miyazaki Airport gevestigd in Japan. Deze heeft bij eerdere inzendingen steeds weer de competities gewonnen van de andere grote luchthavens.

Voor de Surinaamse luchthaven is het meer dan een prestatie waard, want hun inzending heeft deze keer met de eer mogen strijken.

  1. airport 3
  2. arch 3
  3. airlines 3
  4. fire 2
  5. crew 2