1. vorige
  2. volgende

La Rouge heeft een nieuw lied uit in samenwerking met The Partysquad

PARAMARIBO - La Rouge heeft een nieuw lied uit in samenwerking met The Partysquad. ‘Fassen’ komt voor op het nieuwe album ‘The Highest Grade volume 1-Caribbean Kush’van het dj-duo. Dit lied staat ook bekend als de ‘Nak Panja Anthem’, vernoemd naar het gelijknamig nieuwjaarsfeest van Lustig Events waarvoor Partysquad de afgelopen jaren special naar Suriname kwam. Vandaar dat Lustig Events dit album promoot in Suriname. 

Naast 'Fassen' zijn er nog zeven tracks op de CD. Deze zijn gedaan in samenwerking met andere artiesten in het Caraibisch gebied. Zo is er gewerkt met artiesten uit onder andere Aruba, Jamaica en Curaçao. Enkele klinkende namen zijn Mr. Vegas, Ce'Cile en Amsterdam Sound System. Met dit album wil The Partysquad laten horen dat de caribische sound niet alleen mooi, maar ook van grote invloed is op electronische dansmuziek wereldwijd.

Afgelopen zondag vond de overhandiging van de CD plaats bij The Edge Bar van Hotel Torarica. Daar kreeg de pers de eerste exemplaren uit handen van Lustig Events. Tijdens het Electric Festival op Aruba, begin september, vond de lancering van 'The Highest Grade volume 1-Caribbean Kush' plaats. Daar werd de Jamaicaanse artiest Ce'Cile speciaal voor gehaald. Op 14 oktober zal tijdens de blockparty op het Amsterdam Dance Event in Amsterdam speciaal aandacht besteed worden aan 'The Highest Grade volume 1-Caribbean Kush'.
  1. the 6
  2. partysquad 3
  3. album 3
  4. highest 3
  5. grade 3