1. vorige
  2. volgende

Het belooft donderdag een spannende zaalvoetbalavond in de Anthony Nesty sporthal

PARAMARIBO - Het belooft donderdag een spannende zaalvoetbalavond in de Anthony Nesty sporthal te worden. Koploper Mengão neemt het op tegen landskampioen Internacional, terwijl semikampioen Styx Moksie treft. Five Stars en Linco openen de avond waarna de twee ‘smullige’ partijen zullen worden afgewerkt.  

Mengão is recordwinnaar en heeft aan het begin van dit seizoen niets aan het toeval overgelaten. De achtvoudigkampioen kocht belangrijke spelers en heeft als doel weer op het erepodium te staan. De laatste titel werd in 2007 binnengehaald. Momenteel wordt de eerste plek bezet met uit zeven gespeelde wedstrijden vijftien punten.

Tegenstander Inter staat derde met uit vijf gespeeld dertien punten. Hoog op de agenda staat verdediging van de landstitel. Styx staat op de tweede plaats met uit zes gespeeld veertien punten. De verliezend finalist van het afgelopen seizoen wil het recordaantal titels van rivaal Mengão evenaren. Het kwam vorig jaar tekort tegen Inter, maar zoekt naar revanche.

Moksie sluit de top vier af en heeft uit zes gespeelde partijen twaalf punten. Het afgelopen seizoen verraste de jonge ploeg vriend en vijand door de playoff te halen. Het team wil dit jaar hoger eindigen en houdt momenteel de laatste playoffplek vast.
  1. punten 4
  2. mengao 3
  3. seizoen 3
  4. staat 3
  5. styx 2