1. vorige
  2. volgende

Digitale televisie geintroduceerd in Brokopondo

De introductie van de digitale televisie door de STVS in samenwerking met ATV en Telesur heeft vrijdag plaatsgevonden in Brokopondo. Niet alleen president Desi Bouterse was ter plekke, maar ook vicepresident Robert Ameerali en minister Falisie Pinas van Transport, Communicatie en Toerisme. Districtscommissaris Yvonne Pinas is er bijzonder mee ingenomen dat de introductie in haar district heeft plaatsgevonden.

De president en vicepresident wezen er op dat het belangrijk is dat het binnenland ook wordt ontwikkeld. Niet alleen televisiefaciliteiten, maar ook internetfaciliteiten moeten in het binnenland beschikbaar zijn. Het binnenland zal nu beter ontsloten worden door betere toegang tot televisie en telecommunicatie.

De gemeenschap van het district Brokopondo is de regering zeer erkentelijk met deze mijlpaal, zei districtscommissaris Pinas. Dit blijkt ook uit het feit dat binnen een dag de voorbereiding voor de launch bekend is gemaakt. De bevolking is in grote getale opgekomen om dit heuglijk feit te vieren, meldt het Burger Informatie Centrum Brokopondo. Na de introductie is gezellig gefeest in de recreatiezaal van Brownsweg.

  1. introductie 3
  2. brokopondo 3
  3. pinas 3
  4. binnenland 3
  5. televisie 2