1. vorige
  2. volgende

Getuige legt verklaring af over diefstal

Melvin B. en Grosky D. worden ervan beschuldigd op 14 april van dit jaar gepoogd te hebben in een woning in te breken. Volgens de eigenares van het huis hadden de verdachten gedacht dat niemand thuis was, terwijl zij zich met haar zoontje in de slaapkamer bevond. Zij herkende beide verdachten positief.

De getuige verklaarde dat zij op die bewuste dag ineens merkte dat een auto in haar garage parkeerde. Zij keek vanuit de woonkamer en zag een van de verdachten naast de auto leunen. Toen vroeg zij aan hem wat er was. Hij vroeg haar of een zekere Chotkan daar woonde. Hij moest voor hem werken. Opeens merkte zij op dat er nog de tweede verdachte van achter het huis kwam. De getuige wist toen meteen dat er iets anders aan de hand was.

De getuigde vertelde dat zij de verdachten naar de overkant stuurde en schakelde toen de politie in. Eerder was er al bij haar ingebroken en de gasbom die gemarkeerd was, werd bij een van de verdachten aangetroffen. Ook hadden zij gepoogd de achterdeur van de woning met een schroevendraaier te forceren. Op 24 juli zullen de verdachten in deze zaak gehoord worden.

  1. verdachten 6
  2. gepoogd 2
  3. woning 2
  4. huis 2
  5. getuige 2