1. vorige
  2. volgende

“Muziek kent geen kleur”

PARAMARIBO - “Muziek kent geen kleur”, zegt Ray Neïman. Dat is ook te horen in zijn muziek. De artiest die altijd culturele invloeden in zijn muziek verwerkt, laat zien dat haast alles kan samenvloeien, als je het maar goed doet. In zijn nieuwe single die ook ‘music’ heet, brengt hij een combinatie van zijn Afrikaanse roots en de liefde voor zijn cultuur. Gewoontes, lekkere muziek, dans, mooie vrouwen.  

'Music' komt deze week uit in Suriname als voorproefje op de komende feestdagen. "Deze potentiele clubhit zal de juiste vibes losmaken bij het dansende publiek", zegt Neïman. In oktober komen zowel de single als de videclip uit. de artiest gelooft in zijn nieuwe single, maar geeft aan geen idee te hebben hoe het door zijn fans zal worden ontvangen. Net als bij zijn vorige nummers hoopt hij dat er voldoende airplay zal zijn op de radio en in de clubs, zodat het publiek kan genieten van 'Music'.

Met de lancering van 'Music' is niet alleen de toon voor de eindejaarsgezelligheid gezet, maar Neïman kondigt aan nog voor het eind van het jaar naar Suriname te komen voor een show. Het ied wordt niet alleen in Suriname uitgebracht, maar Neïman heeft plannen met verschillende landen waaronder Nederland en Frankrijk.
  1. muziek 4
  2. neiman 4
  3. music 4
  4. single 3
  5. suriname 3