1. vorige
  2. volgende

Bufaz in nieuw onderkomen

Het Bureau FamilieRechtelijke Zaken (Bufaz) van het ministerie van Justitie en Politieheeft vanaf maandag een nieuw onderkomen. Het Bureau zal worden ondergebracht in het gebouw van het ministerie van Justitie en Politie aan de Henck Arronstraat. ”Men heeft na veel leed en gepraat een ruimte gekozen op het ministerie van Justitie en Politie”, bevestigt de voorzitter van de Centrale van Landsdienaren Organisaties,Ronald Hooghart.

Alle voorbereidingen zijn reeds getroffen en kan het personeel vanaf maandag aanvangen met de werkzaamheden. Ook het publiek kan voor de dienstennu op dit adres terecht. De ruimte is in de 4e etage en is in de zolder van dit gebouw. “Als het aan mij lag zouden de mensen niet verhuizen naar een zolder”, zegt Hooghart. Echter zijn de werkers volgens de vakbondsleider bereid om in de zolder de werkzaamheden te doen. De mensen willen werken meent hij.

Hooghart hoopt dat met deze stap minister Edward Belfort van Justitie en Politie ook andere zaken voor Bufaz zal realiseren en het rancuneus handelen achterwege laat. Er zijn nog wat zaken die scheef liggen bij Bufaz. Het gaat meer om ambtenaren die via Fiso verkeerd zijn ingeschaald alsook personeelsleden die al geruime tijd wachten op hun vaste aanstelling.De vakbondsleider ziet graag dat deze zaken zo snel als mogelijk worden geregeld. ”Ik hoop niet dat het in deze verkeerd gaat anders gaat men weer van ons horen”.

Ala-D Media
  1. zaken 4
  2. justitie 4
  3. bufaz 3
  4. ministerie 3
  5. politie 3