1. vorige
  2. volgende

De bekende cabaretier

PARAMARIBO - De bekende cabaretier, omroeper en presentator Clifton Braam zit voorlopig ziek thuis. Hij moet revalideren vanwege ziekte. “Dat is beter nieuws dan wanneer ik in het ziekenhuis lag”, reageert hij. Over wat hem precies scheelt wenst Braam niet uit te weiden, omdat hij dat privé vindt. 

Dat hij een beroerte heeft gehad, ontkracht Braam. Hoelang zijn herstel zal duren is niet duidelijk. "Ik ben nog onder behandeling. Ik moet het rustig aandoen." Anwar Lallmohamed, eigenaar van Sky Radio en TV, waar Braam Bakana Tori presenteert, betreurt dat hij ziek is.

Lallmohamed zegt dat Braam sinds vorige week met ziekteverlof is. "Hij is een van de steromroepers. Iedereen die ziek wordt vind ik een teveel, vooral als het gaat om mijn eigen werknemers." Hij hoopt dat de omroeper gauw de oude wordt en weer aan de slag gaat.

Ook cabaretier Luciën Vriese is op de hoogte van de ziekte van Braam. De oorzaak is volgens Vriese een verstopte ader in het been van zijn vriend. "Hij vindt het erg dat hij niet meer kan voetballen, maar hij beweegt zich vrij. Hij is fan van Holland. Kande fa Holland no tron kampioen, dan a man kon siki", grapt hij.
  1. braam 6
  2. ziek 3
  3. cabaretier 2
  4. omroeper 2
  5. ziekte 2