1. vorige
  2. volgende

Politieambtenaar treft man dodelijk

Een politieagent van de 'Biker Unit' heeft vanmorgen moeten schieten op een man die het politietehuis met gasoline aan het besprenkelen was. De zwaargewonde man is op weg naar de Spoedeisende Hulp overleden.

De man was ook gewapend met een houwer. In het politietehuis aan de Zwartenhovenbrugstraat is ook de 'Biker Unit' ondergebracht. Terwijl de man bezig was met het besprenkelen van het gebouw, kwam een politieman van de 'Biker Unit' naar buiten. De man gooide gasoline op de politieambtenaar en viel hem vervolgens aan met de houwer.

De politieman rende een handelszaak binnen om zichzelf in veiligheid te brengen. De gewapende man rende ook de handelszaak binnen om de ambtenaar met de houwer te lijf te gaan. De 'biker' schoot toen met zijn dienstvuistvuurwapen op de man waarbij die zwaar gewond raakte.

De politie weet nog niet wie deze man is en waarom hij de strafbare handelingen gepleegd heeft. De man had een doek over zijn hoofd en gezicht gewikkeld waarbij alleen zijn ogen te zien waren, meldt de politie voorlichting.

  1. man 9
  2. biker 4
  3. unit 3
  4. houwer 3
  5. politietehuis 2