1. vorige
  2. volgende

Het ‘Mi Rutu’ concert van Bryan Bijlhout

Het ‘Mi Rutu’ concert van Bryan Bijlhout, dat voor vrijdag op programma stond in Para, gaat niet door. Dat schrijft het Burger Informatie Centrum (BIC) van het district donderdag in een persbericht.  

Het BIC noemt het "niet nakomen van gemaakte afspraken vanuit de zijde van de stichting Winner 101 Bryan B" als reden voor het afgelasten van het concert. "De volgemachtigde namens stichting Winner 101, Ro Waarde, heeft de toezegging van  logistiek materiaal niet kunnen waarmaken", luidt een passage uit het bericht.

De artiest zou ter ere van zijn 46ste jaardag op 25 juli een gratis optreden aan de Paraanse gemeenschap aanbieden. Met het  'Mi Rutu' concert  wilde Bijlhout iets terugdoen voor het district waar zijn wortels liggen. De zanger zou ook gehuldigd worden door districtscommissaris Jerry Miranda, meldt het BIC.  

Het commissariaat heeft diverse mogelijkheden bekeken om de show toch voortgang te laten vinden. Dat mislukte vanwege "de onbetrouwbare reactie vanuit de vertegenwoordiging van de medeorganisator stichting Winner 101 Bryan B", stelt het BIC. Het commissariaat zegt in de verklaring dat  "het zich positief opstelt en doet het voorstel aan Bryan Bijlhout om het goed te maken met de gemeenschap van Para bij zijn eerstvolgende jaardag".
  1. bryan 4
  2. bic 4
  3. concert 3
  4. bijlhout 3
  5. stichting 3