1. vorige
  2. volgende

Laatste keer ‘Vrijspraak’ voor Rayen Panday

Hij is één van de grootste beloftes in de cabaretwereld en weet de ene na de andere spitse grap op het publiek af te vuren. Rayen Panday won in 2008 de persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Daarna was Rayen vooral actief in de wereld van de stand-up comedy en schreef hij teksten voor tv-programma’s van Jörgen Raymann en Jandino Asporaat.

In 2009 stond hij met zijn eerste avondvullende programma ‘Drie keer Rayen’ in de Nederlandse theaters dat een groot succes bleek de zijn. De opvolger, ‘Vrijspraak’, liet niet lang op zich wachten. Met ‘Vrijspraak’ neemt Rayen je mee in een heerlijk verhaal over zijn schooltijd, familie, verliefdheden, vriendschappen, ervaringen in ’het wereldje’ en studiejaren. Hij beschikt over een hoge dosis zelfspot, verrassend muzikaal talent en weet een complete show neer te zetten.

Dit jaar rond Rayen zijn ‘Vrijspraak’ theatertour af met een show op 15 december in de grootste zaal van het Oude Luxor Theater in Rotterdam.Een kijkje in het leven van Rayen Panday, een spervuur van grappen, imitaties en parodieën is wat je kunt verwachten!

Het belooft een speciale avond te worden dus koop snel je kaarten*:
http://bit.ly/1lJ0aKV (directe link) of www.luxortheater.nl

*Kaarten zijn inclusief gratis drankje en gratis gebruik van de garderobe

  1. rayen 6
  2. vrijspraak 3
  3. grootste 2
  4. weet 2
  5. panday 2