1. vorige
  2. volgende

President Desi Bouterse heeft verstek laten gaan bij de feestelijke activiteiten

REDI DOTI - President Desi Bouterse heeft verstek laten gaan bij de feestelijke activiteiten in Redi Doti waar hij een toespraak zou houden. Tot een uur of een in de ochtend was geen spoor van de president te zien. "Ik had tenminste verwacht dat de president zijn toespraak zou houden", zegt Reggie. 

Vooralsnog hebben minister Rabin Parmesar van Openbare Werken, zijn collega Steven Relyveld van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer en parlementariers Lesley Artist en Ricardo Panka een toespraak gehouden. De afwezigheid van de president heeft er geen moment toegeleid dat personen hun misnoegen publiekelijk hebben geuit.

Parmessar zei tijdens zijn toespraak er alles aan te doen de nieuwe Carolinabrug rond 25 november dit jaar af te leveren. "Het zal de eerste keer zijn dat een brug van zo een kaliber binnen een jaar na contracttekening wordt opgeleverd", sprak hij. Lesley Artist wees de inheemse burgers erop om in verbondenheid samen te werken, om zodoende effectieve ontwikkeling teweeg te brengen in hun leefgemeenschappen.
  1. president 4
  2. toespraak 4
  3. redi 2
  4. doti 2
  5. houden 2