1. vorige
  2. volgende

Jerr

PARAMARIBO - Jerr, Emms, Mella en Sjaf van Broederliefde zijn na zes maanden weer in Suriname. Maandagavond staat de groep op het podium bij het tennisveld van hotel Torarica. Dit zal dan hun tweede keer zijn waarbij zij hun fans in Suriname zullen verwennen met hun bekende, maar ook nieuwe liederen. Zij nemen dj Edson Cesar mee voor hun show.  

"We staan drie kwartier op het podium voor onze fans", zegt Jerr. Hij en zijn vrienden beloven een betere show dan de vorige keer. "We zijn toen heel goed ontvangen door ons publiek. Het was een onvergetelijke ervaring. Nu we al zijn geweest, weten we beter wat te geven. De show wordt anders."

Broederliefde spreekt aan het einde van 2015 van een succesvol jaar. Een van de hoogtepunten is toen deze de Fun-X awards voor beste groep en beste album won. Voor het komend jaar staat ondere andere het maken van een dubbele CD en een 'Hard work pays off' deel 2 en nog veel meer.

Naast Broederliefde staan maandagavond ook 'La Rouge'en 'Aptijt' op het podium. "In deze tijd wordt er weinig gedaan voor jongeren. Wij hebben daarop ingespeeld. Broederliefde is een groep waar jongeren van houden", legt mede-organisator Chantal Cadogan uit. Willen ze langer blijven, dan zijn de twee bands er om ze aangenaam bezig te houden.
  1. broederliefde 4
  2. groep 3
  3. podium 3
  4. show 3
  5. jerr 2