1. vorige
  2. volgende

Ik ben naarstig op zoek naar het nummer van Marcel Eyndhoven

Ik ben naarstig op zoek naar het nummer van Marcel Eyndhoven. Ik moet de man nog vóór komende zondag spreken. De technisch directeur van de EBS is de enige die mijn relatie kan redden. Niet als relatietherapeut, maar gewoon door een drastische maatregel te treffen.  

Hij moet ervoor zorgen dat Sammy Doerga en Sheilendra Girjasing niet langer een aanslag plegen op mijn privéleven. Want dankzij dit duo wil mijn levensgezellin nu de ballen van Girjasing zien. Hoe zwaar moet het je niet treffen dat je vrouw onthult dat ze de ballen van een andere man wil zien?

Ik zag het totaal niet aankomen. Het weekend was nog zo prachtig verlopen. Vrijdag had ik haar nog een (vroeg) jaardagscadeau gekocht. Die avond gingen we uit- eten en daags daarop simpel het district in rijden. We gingen naar Commewijne. Onder meer lekker wandelen op de dijk bij het Openluchtmuseum in Nieuw-Amsterdam. Hand in hand. De romantiek hing zwaar in de lucht. Niet allen bij ons, maar ook bij andere koppels. Zo erg dat we er zelfs les in kregen. Van een man die zijn vrouw koste wat kost wilde trakteren op een kokosnoot. Met een eind hout mepte hij de vrucht los en dat ding rolde zowaar het welig langs de goot groeiende onkruid in. Waar ik zou afhaken ging de man ridderlijk bos en goot in om de kokosnoot voor zijn schone prinses te pakken. Een knap staaltje van entertainment en een les in romantiek tegelijk. Onze dag kon niet meer stuk. Zondag gingen we op herhaling naar Domburg.

Dus dacht ik me in het weekend voldoende te hebben uitgesloofd in naam van liefde en romantiek. Zaten we gisteren om de tafel te keuvelen en na te genieten, terwijl ze in haar telefoon zat te neuzen. En toen trof het me als een klap met een natte vaatdoek. Ze schaterlachte en toen kwam het eruit: "Gerold, ik wil de ballen van Girjasing zien." Bleek dat ze op Starnieuws las over de verbale ruzie tussen Girjasing en Doerga. Weg leuke sfeer. Om twee presentatoren die kennelijk bij gebrek aan beter, maar besloten elkaar in de haren te vliegen. GirjasinG maakte in zijn talkshow Doerga uit voor hersenloos en dat hij anti-Bouterse-uitspraken uit interviews heeft geknipt. Dat leverde hem in de talkshow van Doerga de titel van politieke motyo op. Het grofgebekte duo kennende, kunnen we nog meer verwachten. Nog meer van waar we niet op zitten te wachten. Zeker als Doerga belooft dat op weg naar de verkiezingen toe, hij Girjasing gaat uitkleden.

Ach, mijn partner zal haar wens niet in vervulling zien gaan, althans niet in letterlijke zin. Maar de komende weken zullen we wel op meer van dat soort bagger getrakteerd worden. Elke zondag een openbare uitkleedpartij op twee televisiezenders. Daarom ben ik naarstig op zoek naar die Eyndhoven. Als ze bij de EBS dan toch 'at random' de stroom uitschakelen, wil ik een deal met hem swingen: dat hij erop let dat elke zondag de elektriciteit wordt uitgeschakeld in de buurt waar ik woon. Want het beeld van mijn partner kijkend naar Doerga en Girjasing in hun (figuurlijk) blote ballen, dat is een beetje meer dan wat ik op de zondag op m'n bord wil hebben.

roziegeur@gmail.com

 
  1. girjasing 7
  2. doerga 6
  3. zondag 5
  4. man 4
  5. ballen 4