1. vorige
  2. volgende

De politie in Nickerie heeft de rijdende diskjockey’s beboet

NIEUW NICKERIE - De politie in Nickerie heeft de rijdende diskjockey’s beboet. Er zijn in totaal negen overtreders opgebracht die na het betalen van SRD 350 weer naar huis mochten. De politie heeft de overtreders meegedeeld dat bij herhaling de muziekinstallaties ook in beslag zullen worden genomen. 

"We hebben de mensen voor dit keer een milde strafbehandeling gegeven. De overtreders zijn gevraagd hun extra aangebrachte attributen uit hun voertuigen te verwijderen" aldus Mohani Ramnath, inspecteur van politie tweede klasse dinsdag.

 Het was de politie de laatste tijd opgevallen dat in de nachtelijke uren vooral in het centrum van Nieuw Nickerie bestuurders met hele luide muziek in hun voertuigen langs rijden. "Er wordt helemaal geen rekening gehouden met zieken, kinderen en baby's. Soms stopt men gewoon voor een supermarkt en er wordt zoveel lawaai gemaakt dat de buren last ervan hebben", zegt de inspecteur. Tegen de overtreders is artikel 56 van de strafwet toegepast dat gaat over het maken van hinderlijk geluid in het openbaar.

 
  1. politie 4
  2. overtreders 4
  3. nickerie 3
  4. nieuw 2
  5. voertuigen 2