1. vorige
  2. volgende

Inter Nacional en Styx bleken op de tweede speeldag van het 'Dare to challenge'

PARAMARIBO - Inter Nacional en Styx bleken op de tweede speeldag van het 'Dare to challenge' internationaal toernooi niet opgewassen tegen de buitenlandse deelnemers. Inter, de Surinaamse kampioen, verloor met 2-8 van Club Futsal Eindhoven (CFE), terwijl semikampioen Styx met 1-4 klop kreeg van Glucosoral, de kampioen van Guatemala.  

Styx opende de avond sterk tegen Glucosoral en speelde een sterke eerste helft, die werd afgesloten met een 0-0 stand. In de tweede periode zakte het tempo bij de semikampioen, die veel kansen onbenut liet. Het team uit Guatemala ging wel goed om met de mogelijkheden en won met 4-1.

Inter Nacional kwam er niet aan te pas in het duel tegen Eindhoven. De Surinaamse kampioen verloor met duidelijke cijfers van de Nederlanders; 2-8.

Zaterdag wordt het toernooi afgesloten. CFE (de kampioen van 2013) lijkt de titel kwijt te zullen raken aan Glucosoral. De Guatemalteken gaan na twee speeldagen aan de leiding met de volle winst (zes punten). CFE en Inter volgen met elk drie punten. Styx sluit af met nul punten.

De eerste ontmoeting zaterdag gaat tussen Styx en CFE. Inter Nacional sluit het toernooi af tegen Glucosoral.
  1. inter 5
  2. styx 5
  3. kampioen 4
  4. cfe 4
  5. glucosoral 4