1. vorige
  2. volgende

Hoewel ze nog enkele optredens te gaan hebben tot en met 23 augustus

PARAMARIBO - Hoewel ze nog enkele optredens te gaan hebben tot en met 23 augustus, kunnen de leden van Aptijt nu al praten van een geslaagde Europa Zomertour. De heren die in eerste instantie voor een optreden in het Oosterpark en op het Kwakufestival naar Nederland gingen, hebben ze tot en met afgelopen weekeinde al 35 keer opgetreden. “We kunnen spreken van een zeer geslaagde tour”, zegt manager Roberto Banel tevreden. 

De band heeft tijdens de tour, die op 1 juli begon, ook op de planken gestaan in het voorprogramma van onder andere Beenie Man, Kassav en Gyptian. De leden hebben het afgelopen weekend een goede show gegeven in het Hoogstraten Festival in België, waar zij voor de vijfde keer hebben opgetreden.

De band heeft drie keer samen met Ross en Iba opgetreden. Met deze artiesten maakten ze de remix van het lied Wassenaar. "Het ligt in de bedoeling dat we voor eind van het jaar weer de studio ingaan met Ross en Iba", zegt Banel. De Aptijt-versie van de videoclip van de Wassenaar remix met Ross en Iba komt volgens hem in september uit.
  1. keer 3
  2. opgetreden 3
  3. ross 3
  4. iba 3
  5. leden 2