1. vorige
  2. volgende

Een vader heeft woensdagmiddag in Redi Doti zijn zoon zodanig met een mes verwond

PARAMARIBO - Een vader heeft woensdagmiddag in Redi Doti zijn zoon zodanig met een mes verwond dat de jongen geopereerd moest worden. De man vluchtte na zijn daad het bos in. De bewoners hebben hem daarna niet meer gezien en vrezen dat hij de hand aan zichzelf slaat. De politie en dorpelingen zijn naar hem op zoek. 

Volgens de publiciteitsdienst van de politie is de zoon met de helikopter vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Door de messteek kwam zijn ingewanden te voorschijn en hij is in kritieke toestand opgenomen op de intensive care.

Het motief van de steekpartij is nog niet bekend bij de politie. Lesley Artist, kapitein van Redi Doti, heeft vernomen dat de vader in de middag thuis is gekomen. Hij was echter onder invloed van alcohol en zijn zonen hebben hem daarover aangesproken. Dat viel niet in goede aarde bij de vader en die daarna overging over tot het plegen van de daad. "Het is jammer dat het zover is gekomen en het overschaduwt de goede dingen in het dorp", benadrukt Artist.

Of de man eerder gewelddadige handelingen tegenover zijn familie heeft gepleegd, wil de kapitein niet zeggen. Hij weet wel dat de man een behulpzaam en geliefd persoon is. Ook staat de dader bekend als komisch persoon.

 
  1. vader 3
  2. man 3
  3. politie 3
  4. redi 2
  5. doti 2