1. vorige
  2. volgende

DJ Chuckie op nationale Phagwa viering in Suriname

Lustig Events N.V organiseert op maandag 17 maart 2014 voor de derde keer een Phagwa Festival in de omgeving van het Onafhankelijkheidsplein in Paramaribo, Suriname. Dit evenement zal anders zijn dan de voorgaande twee, omdat Lustig Events een extra dimensie zal toevoegen aan hun evenement: “Lustig Events Gives Back: Phagwa Festival” Om iedereen te bedanken die de organisatie al bijna 8 jaren ondersteund, laten zij DJ Chuckie halen.

Chuckie (artiestennaam van Clyde Narain) is een van de weinige internationale dj’s, geboren in Suriname, die op internationaal niveau zijn stempel heeft gedrukt en meerdere genres van muziek kan presenteren. Zijn prestaties zijn niet aan Suriname voorbijgegaan, daarom heeft de President van Suriname hem op19 augustus 2013 tijdens Carifesta geridderd. OmdatPhagwa een nationale feestdag isen door alle kleuren en leeftijden van de bevolkingwordt gevierd zal de dag ingevuld worden met multiculturele optredens, live bandjes en dj’s.

Naast DJ Chuckie zullen in de DJ area optreden: Oefmeister, Ambro G, Anda, Jack, Andy Safado,Loco Mo-Co, Mitchell Lam en C Futego. In de Live area zullen optreden: Ganga’s tazza, Malhoe’s houseband, Aptijt, The Future Club, NSL Houseband, Madan Tulsie & Friends en Shree Satya Narain Chautal.

Dit exclusieve evenement met gratis toegang, zal op maandag 17 maart om 12.00 uur starten en zal eindigen om 00.00 uur. Waterkant.Net zal in overleg met Lustig Events een live broadcast op de site plaatsen:

  1. lustig 4
  2. events 4
  3. suriname 4
  4. evenement 3
  5. chuckie 3