1. vorige
  2. volgende

Dave en Ramona van Aerde hebben zondag indruk gemaakt tijdens de eerste ronde van

PARAMARIBO - Dave en Ramona van Aerde hebben zondag indruk gemaakt tijdens de eerste ronde van de schaatsshow Starz on Ice in de V-tunnel. Samen met het koppel Joelle Chi Hung en Jerrel Bijlhout zijn ze door naar de grote finale op 30 augustus. 

Volgens de jury was de romance te zien bij het optreden van Ramona en haar man. Ook vond jurylid Mike Reeder dat dit koppel meer heeft geschaatst dan de andere kandidaten, wat dus een pluspunt was.

"Hij heeft het heel goed gedaan", zei de trotse Kathleen Bijlhout zondagavond over het optreden van echtgenoot Jerrel Bijlhout. Alhoewel hun optreden heel moeizaam ging en zij haast bij elk pasje hun balans probeerden te houden, hebben ze het volgens de jury goed genoeg gedaan om de finale te bereiken. Zondag was de eerste opname van dit televisie schaatsprogramma, dat woensdag wordt uitgezonden op de STVS.

Voor de koppels Dominique Ravenberg en Aurelio Stjeward, Zhabdai Zamuel en Germaine Haimme en Yves Goedschalk en Chandel Menckenberg is het schaatsavontuur al na één aflevering voorbij.

Elvira Lens van Summercloud Events is tevreden over de eerste avond. "Ik ben trots op deze eerste vijf koppels. De een heeft minder dan de ander geschaatst, maar ze hebben elk op hun eigen manier een show gegeven." Maikel Austen die naar de V-tunnel was gegaan om de sterren te zien schitteren op het ijs, vindt het een goed initiatief dat volgens hem kan uitgroeien tot een nieuwe soort tijdsbesteding.

24 augustus is de volgende voorronde, met wederom vijf koppels, waarvan twee doorgaan. Een vijfde danspaar zal, door middel van een wild card, ook doorgaan. Het winnende koppel krijgt waardebonnen en een ticket naar het Caribisch gebied.
  1. koppel 3
  2. bijlhout 3
  3. optreden 3
  4. goed 3
  5. koppels 3